από €399,00
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Ζάκυνθο – Κεφαλονιά – Ιθάκη – από Ηράκλειο

Αναχώρηση από: Heraklion Port, Platia Kountourioti, Heraklion, Greece
Not Rated
Διάρκεια εκδρομής

6 ημέρες

Κατηγορία Εκδρομής

Εκδρομές από Ηράκλειο

Περίοδος

Σεπτέμβριος – Νοέμβριος

Αναχωρήσεις

09/10/2023

Περιλαμβάνονται

 • Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιά –Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με το πλοίο των Μινωικών Γραμμών
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν
 • Εισιτήρια F/B από και προς Κεφαλονιά και Ζάκυνθο
 • 1 Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο
 • 3 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά
 • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία σας
 • Αρχηγός - συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Πούλμαν από Πειραιά σε Πειραιά συνέχεια μαζί σας
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής τον πληρώνετε στα ξενοδοχεία και η προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκη (15-20€ ανάλογα το αριθμό συμμετεχόντων).

Σημειώσεις

**Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής μας.

Απαραίτητα έγγραφα

Ταυτότητα

Τιμές

Δίκλινο
399

Τοποθεσία εκδρομής

Δρομολόγιο

Itenirary
1η ημέρα 09/10: ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ
Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Πειραιά.
Itenirary
2η ημέρα 10/10: ΠΕΙΡΑΙΑ-ΖΑΚΥΝΘΟ
Άφιξη στο Λιμάνι του Πειραιά και αναχώρηση για Ζάκυνθο, με ενδιάμεσο σταθμό την Ακράτα. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πλοίο από Κυλλήνη για Ζάκυνθο, άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λόφο του Στρανι όπου θα απολαύουμε την θεά. Αναχώρηση για την πόλη όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυχτερεύσει.
Itenirary
3η ημέρα 11/10: ΖΑΚΥΝΘΟΣ-KEΦΑΛΟΝΙΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για επίσκεψη στο το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, για να δούμε την καμένη τώρα πλέον εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ. Αναχώρηση για τα χωριά ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΑΓΙΟ ΛΕΩΝ, ΕΞΟΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ, ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ. Στάση για να επισκεφθούμε τη Μονή, όπου είχε μονάσει ο 'Αγιος Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο του νησιού, "ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ" με τη θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις ΒΟΛΙΜΕΣ και την παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, στην συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι, Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πεσάδα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο τα τακτοποίηση στα δωμάτιο και ξεκούραση.
Itenirary
4η ημέρα 12/10: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση , επιβίβαση στο πούλμαν και πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, προσκύνημα στον προστάτη του νησιού. Η γραφική εκκλησία και τα μεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο 'Αγιος εντυπωσιάζουν. Μέσα από φύση ονειρική θα φθάσουμε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Η ακουστική του και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του Σπηλαίου αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα μοναδική. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης. Η όμορφη βαρκάδα και οι αποχρώσεις στα τοιχώματα και στα νερά του σπηλαίου μαγεύουν την ψυχή. Αφού απολαύσουμε το όμορφο σπήλαιο θα σταματήσουμε στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν αξέχαστες εντυπώσεις. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε χωριά που το παρελθόν τους επηρέασε σημαντικά την τοπική ιστορία. Διαδρομή γεμάτη αντιθέσεις με κορύφωση τη μοναδική παραλία του Μύρτου όπου από πάνω θα σταματήσουμε για φωτογραφίες. Συνεχίζουμε στο Φισκάρδο για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.
Itenirary
5η ημέρα 13/10: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ -ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Πρωινέ και αναχώρηση για την επίσκεψη μας στην πανέμορφη Ιθάκη (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) Θα επιβιβαστούμε στο F/B από το λιμάνι της Σάμης με προορισμό τον Πισαετό. Στη συνέχεια, ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα θα επισκεφθούμε τους όμορφους οικισμούς Σταυρό, Φρίκες και την πρωτεύουσα Βαθύ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στην Κεφαλονιά δ/ση
Itenirary
6η ημέρα 14/10: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Πρωινό τελευταία επίσκεψη στο Αργοστόλι και για Κυλλήνη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στον Πειραιά τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Ηράκλειο.
Itenirary
7η ημέρα 15/10: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Άφιξη νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.
από €399,00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ