από €395,00
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Βυζαντινή Οχρίδα Αγίου Πνεύματος

Αναχώρηση από: Λιμάνι Ηρακλείου, Platia Kountourioti, Heraklion, Greece
Not Rated
Διάρκεια εκδρομής

6 ημέρες

Κατηγορία Εκδρομής

Αγίου Πνεύματος, Εκδρομές από Ηράκλειο

Περίοδος

Ιούνιος-Αύγουστος

Αναχωρήσεις

20/06/2024

Με μια ματιά

20 – 26/06/24 

Η Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων

Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε  οικονομική  θέση  η σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα με Μινωικές γραμμές
  • Διαμονή (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*.
  •  ( 4 πρωινά,  4 δείπνα).
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Tοπικός ξεναγός.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

Σημειώσεις

**Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής μας.

*Απαραίτητο για το ταξίδι σας είναι η ταυτότητα τελευταίας δεκαετίας  ή διαβατήριο τουλάχιστον 6μηνης ισχύος  

 

Τιμές

Κατά άτομο 395€ σε οικονομική θέση στο πλοίο Κατά  άτομο 440€  σε τετράκλινη καμπίνα

Απαραίτητα έγγραφα

Ταυτότητα

Τιμές

Δίκλινο
395

Τοποθεσία εκδρομής

Δρομολόγιο

Itenirary
1η μέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηράκλειου και αναχώρηση με πλοίο των Μινωικών γραμμών  για Πειραιά σε τετράκλινες καμπίνες ΑΒ4
Itenirary
2η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ

 Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και άμεση αναχώρηση για ΟΧΡΙΔΑ με ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω KATΕΡΙΝΗΣ, ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, με ανάλογες στάσεις για καφέ και γεύμα. 'Αφιξη στο συνοριακό σταθμό ΝΙΚΗΣ. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Itenirary
3η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ - ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ
Μετά το πρόγευμα, επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα επισκεφθούμε τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Το απόγευμα μια βόλτα γνωριμίας στο γειτονικό θέρετρο της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο στο ξενοδοχείο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.
Itenirary
4η μέρα : ΜΑΥΡΟΒΟ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ
Μετά το πρόγευμα μία πολύ όμορφη περιοχή θα ξετυλιχθεί μπροστά μας καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω DEBAR φθάνουμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΒΑΠΤΙΣΤΗ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να κάνουμε μία βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.
Itenirary
5η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ
Μετά το πρωινό μια παραλίμνια διαδρομή μας οδηγεί στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες χτισμένο το 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με την ΟΧΡΙΔΑ, περιδιαβαίνοντας τα στενά σοκάκια της πόλης και την όμορφη παραλία. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Itenirary
6η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA) - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση νωρίς το πρωί για το BITOLA, την αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε και την πόλη. Στη συνέχεια, από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω του συνοριακού σταθμού της ΝΙΚΗΣ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΟΖΑΝΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ προαιρετικά, φθάνουμε το βράδυ στον Πειραιά και αναχώρηση για Ηράκλειο με Μινωικές γραμμές.
Itenirary
7η μέρα: ΆΦΙΞΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
από €395,00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ