από €445,00
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Πάσχα στη Νάξο

Αναχώρηση από: Heraklion Port, Platia Kountourioti, Heraklion, Greece
Not Rated
Διάρκεια εκδρομής

4 ημέρες

Κατηγορία Εκδρομής

Εκδρομές από Ηράκλειο, Πάσχα

Περίοδος

Μάιος - Ιούνιος

Αναχωρήσεις

03/05/2024

Περιλαμβάνονται

 
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Νάξος – Ηράκλειο με την Sea Jet σε οικονομική θέση.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις & εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο AEOLIS HOTEL  ξενοδοχείο 4* κεντρικό με πισίνα .
  • Εκδρομή και ξενάγηση στον γύρο του νησιού.
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας
  • 1 Αναστάσιμο Δείπνο & 1 Πασχαλινό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα
  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής , τον πληρώνετε απευθείας στο ξενοδοχείο

Σημειώσεις

**Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής μας.
Τιμές
Ανά άτομο σε δίκλινο 445€
Μονόκλινο 535€
Παιδιά από 5 - 10 ετών στο δωμάτιο  των γονιών 375€
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν στο δίκλινο των γονιών  

Απαραίτητα έγγραφα

Ταυτότητα

Τιμές

Δίκλινο
445

Τοποθεσία εκδρομής

Δρομολόγιο

Itenirary
1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΝΑΞΟΣ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις για την Νάξο. Άφιξη στις επιβίβαση στο λεωφορείο μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Έπειτα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου  . Διανυκτέρευση.

 
Itenirary
2η ΗΜΕΡΑ : ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε όμορφα τοπία και τα πανέμορφα χωριά. Πρώτη μας στάση στο Σαγκρί όπου θα επισκεφτούμε τον Ναό της Δήμητρας, Συνεχίζουμε στο χωριό Δαμαλά όπου θα δούμε το εργαστήριο αγγειοπλαστικής όπου με ένα κομμάτι πυλό θα μας δείξουν ότι μπορούν να φτιάξουν τα πάντα σε οποιαδήποτε μορφή και εν συνεχεία επίσκεψη στο παλιό ελαιοτριβείο όπου θα δούμε τη διαδικασία εξαγωγής λαδιού. Αναχώρηση για την επόμενη στάση μας στο Χαλκί, με τους ενετικούς πύργους, τα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες. Βόλτα στο χωριό και επίσκεψη στο παραδοσιακό αποστακτήριο κίτρου. Σε απόσταση 5΄ θα βρίσκεται η επόμενη στάση μας στην Παναγία Δροσιανή (6ου αι.), σημαντικό μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου με ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας περνώντας από το Φιλώτι, κτισμένο στους πρόποδες του Ζα, του ψηλότερου βουνού των Κυκλάδων. Από εδώ, ακολουθώντας έναν ορεινό ανηφορικό δρόμο, φθάνουμε στην Απείρανθο, το «μαρμάρινο χωριό», με τα τρία μουσεία ( αρχαιολογικό, γεωλογικό & λαογραφικό ) όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο – περίπου δύο ώρες για να γευματίσουμε σε κάποια από τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες. Αναχώρηση από την Απείρανθο αργά το μεσημέρι και περνώντας από το μικρό χωριό Κεραμωτή, φθάνουμε στο χωριό Κυνίδαρο με τα βουνά που βγάζουν το περίφημο μάρμαρο Νάξου. Συνεχίζοντας φθάνουμε στην περιοχή του Φλεριού, όπου βρίσκεται ο περίφημος Κούρος σε αρχαίο λατομείο στο σημείο που κατασκευαζόταν (10’ στάση για φωτογραφίες). Αναχώρηση και άφιξη στο ξενοδοχείο το απόγευμα για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία , αμέσως μετά την Ανάσταση ακολουθεί Αναστάσιμο Δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα. Διανυκτέρευση.
Itenirary
3η ΗΜΕΡΑ : ΝΑΞΟΣ
Πρωινό και ακολουθεί πασχαλινό γεύμα σε ταβέρνα της Νάξου με φαγητό-ποτό και μουσική. Ελεύθερο απόγευμα στο νησί για να το αξιοποιήσετε όπως θέλετε , για βόλτα και χαλάρωση. Διανυκτέρευση.
Itenirary
4η ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: ΝΑΞΟΣ ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ) - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελεύθερη ημέρα στην διάθεσή σας για βόλτα και ψώνια πριν την αναχώρηση μας .Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Νάξου επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση για το Ηράκλειο. Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.
από €445,00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ