από €445,00
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Πάσχα στη Μήλο από Ηράκλειο με Μινωικές Γραμμές

Αναχώρηση από: Heraklion Port, Platia Kountourioti, Heraklion, Greece
Not Rated
Διάρκεια εκδρομής

5 ημέρες

Κατηγορία Εκδρομής

Εκδρομές από Ηράκλειο, Πάσχα

Περίοδος

Μάιος - Ιούνιος

Αναχωρήσεις

02/05/2024

Με μια ματιά

Μήλος

 Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο των Κυκλάδων και είναι το πέμπτο σε μέγεθος νησί του συμπλέγματος. Η Μήλος ξεχωρίζει για το σχήμα της, μοιάζει με πέταλο, και για το λιμάνι της, τον Αδάμαντα, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου.

 

Περιλαμβάνονται

 • Τα εισιτήρια του πλοίου ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε οικονομική θέση με τις ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
 • 3 διαν/σεις σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό πάνω στη θάλασσα στον Αδάμαντα.
 • Πούλμαν για την ολοήμερη εκδρομή σας.
 • Ξεναγός.
 • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ.
 • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
 

Σημειώσεις

 

Ώρα αναχώρησης από Ηράκλειο  21.00

Ώρα αναχώρησης από Μήλο         02.00 
              Τιμές
Ανά άτομο σε δίκλινο 445€
Μονόκλινο 545€
                                                                                                                                                                                                 

Απαραίτητα έγγραφα

Ταυτότητα

Τοποθεσία εκδρομής

Δρομολόγιο

Itenirary
1η μέρα ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 02/05/24: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ
Συνάντηση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 19:30, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση  για την  Μήλο στις 21:00. Άφιξη στο νησί γύρω στις 02:30 περίπου, μεταφορά και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .
Itenirary
2η μέρα ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/05/24: ΜΗΛΟΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αργά το πρωί αναχώρηση για ξενάγηση με πούλμαν με πρώτο σταθμό στις Κατακόμβες,. Θα δούμε το Σαρακίνικο. Το Σαρακίνικο είναι ένα μοναδικό σε ομορφιά μέρος για να απολαύσετε τη θάλασσα και το κολύμπι. Το τοπίο μοιάζει με σεληνιακό καθώς απουσιάζει κάθε ίχνος βλάστησης και τα ηφαιστειογενή βράχια από τα οποία έχει σχηματιστεί έχουν λευκό χρώμα. Συνεχίζουμε για τη Σπηλιά Παπαφράγκα, ένα μοναδικό τοπίο που πολύ επισκέπτονται για να κολυμπήσουν στα νερά της περιοχής και να εξερευνήσουν τις σπηλιές. Στις σπηλιές της περιοχής έβρισκε καταφύγιο ο ομώνυμος πειρατής κατά τη περίοδο του Βυζαντίου. Η διείσδυση  των νερών έχει λαξεύσει με μοναδικό τρόπο τους βράχους. Στην συνέχεια αναχωρούμε για τα Πολλώνια ή Απολλωνία είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, στο βορειοανατολικό άκρο της Μήλου. Τα Πολλώνια είναι το δεύτερο λιμάνι της Μήλου μετά τον Αδάμαντα, ενώ πήραν το όνομά τους πιθανόν από το ναό του Απόλλωνα που υπήρχε στο Φάρο της Πελεκούδας Μπάνιο, φαγητό, αναχώρηση για επίσκεψη στην Πλάκα, όπου είναι η πρωτεύουσα της Μήλου και έδρα του δήμου Μήλου, ο οποίος περιλαμβάνει τη Μήλο και τις κοντινές βραχονησίδες. Ο σημερινός οικισμός δημιουργήθηκε από την εγκατάλειψη του προηγούμενου, της Ζεφυρίας ή Χώρας (γι' αυτό το λόγο και η Πλάκα δεν αποκαλείται Χώρα). Η Πλάκα έχει έντονο παραδοσιακό χρώμα, με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, στενά πλακόστρωτα σοκάκια και μικρά παραδοσιακά μαγαζιά, εστιατόρια και καφετέριες. Η κυκλοφορία αυτοκινήτων απαγορεύεται μέσα στον οικισμό.. Επίσκεψη στο μουσείο, περιήγηση στην πρωτεύουσα . Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας .(Διαν/ση).
Itenirary
3η μέρα ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 04/05/24: ΜΗΛΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ)
Ελεύθερη μέρα και αναχώρηση για προαιρετική κρουαζιέρα εάν ο καιρός το επιτρέψει για το γύρο του νησιού με καραβάκι, μία μοναδική εμπειρία γιατί μόνο έτσι μπορεί κανείς να θαυμάσει τις πανέμορφες παραλίες που δεν έχουν οδικά πρόσβαση. Επίσκεψη στην Κίμωλο. Η Κίμωλος είναι νήσος του Αιγαίου. Ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων· βρίσκεται στο νοτιοδυτικό όριο των Κυκλάδων, κοντά στη Μήλο από την οποία και χωρίζεται από το στενό Αμώνι. ο νησί έδωσε το όνομά του στο λευκό πέτρωμα, τη γνωστή από τους μαυροπίνακες κιμωλία. Μικρότεροι οικισμοί που κατοικούνται κυρίως το καλοκαίρι είναι η Ψάθη, η Γούπα, το Ρέμα, του Καρά, τα Πράσα, η Αλυκή, και η Μπονάτσα. Απέναντι από το ναό της Οδηγήτριας υπάρχει το Αρχαιολογικό Μουσείο και μέσα στο Κάστρο το Λαογραφικό Μουσείο..Παραμονή για φαγητό και μπάνιο όποιος το επιθυμεί. Το βράδυ παρακολούθηση Ανάστασης . Αναστάσιμο δείπνο σε παραλιακό restaurant. Διαν/ση.
Itenirary
4η μέρα ΠΑΣΧΑ 05/05/24: ΜΗΛΟΣ ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ ) -HΡΑΚΛΕΙΟ
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα  για  να  την  αξιοποιήσετε  όπως  εσείς  θέλετε. Προτείνουμε ένα μπάνιο στις ωραίες παραλίες της Μήλου. To μεσημέρι θα ακολουθήσει Πασχαλινό γεύμα  σε παραλιακό restaurant .Πολύ αργά το βράδυ θα συγκεντρωθούμε γύρω στη στο λιμάνι όπου θα αναχωρήσουμε στις 02:00 για το Ηράκλειο.
Itenirary
5η μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 06/05/24:
Άφιξη στο Ηράκλειο νωρίς το πρωί στις 06:30
από €445,00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ