από €595,00
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Ιταλικό Πανόραμα – Οδικώς

Αναχώρηση από: Athens, Greece
Not Rated
Διάρκεια εκδρομής

7 ημέρες

Κατηγορία Εκδρομής

Εκδρομές από Αθήνα

Περίοδος

Σεπτέμβριος – Νοέμβριος

Αναχωρήσεις

12/09/2023, 19/09/2023, 10/10/2023, 26/10/2023, 14/11/2023, 05/12/2023, 22/12/2023, 29/12/2023

Με μια ματιά

Οδικώς

Ρώμη – Φλωρεντία – Βενετία

 

Περιλαμβάνονται

 • Πολυτελές πούλμαν για όλη την διαδρομή
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα-Μπάρι και Ανκόνα-Πάτρα (Τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες )
 • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας
 • Ξεναγήσεις στον Άγιο Πέτρο και στη Φλωρεντία , από διπλωματούχο ξεναγό.
 • Ξενοδοχεία 4 ,3 αστέρων με μπουφέ πρωινό
 • Ημιδιατροφή (4δείπνα ή γεύματα)
 • ΦΠΑ
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

 • Check point : 35€
 • Είσοδοι σε μουσεία αρχαιολογικούς χώρους
 • Ποτά στα δείπνα ή γεύματα
 • Ιδιωτικό καραβάκι Βενετίας 15€
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία: 15€
 • *Είσοδος και ξενάγηση Πομπηία: 25€
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και γενικά ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Σημειώσεις

**Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής μας.

Απαραίτητα έγγραφα

Ταυτότητα

Τιμές

Δίκλινο
595

Τοποθεσία εκδρομής

Δρομολόγιο

Itenirary
1η Μέρα: ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ ΕΝ ΠΛΩ (220ΧΛΜ)
Συγκέντρωση , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα με στάσεις καθοδόν για καφέ. Άφιξη στην Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Μπάρι. Διανυκτέρευση εν πλω.
Itenirary
2Ημερα: ΜΠΑΡΙ -ΠΟΜΠΗΙΑ-ΝΑΠΟΛΗ –ΡΩΜΗ
Άφιξη στο Μπάρι και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας. Η περιήγηση στην νεκρή πόλη που έμεινε άθικτη κάτω από την λάβα του Βεζούβιου που εξεράγη το 79μ.χ πραγματικά θα σας συναρπάσει . Θα δούμε το περιμετρικό τείχος ,το Φόρουμ ,το ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την πόλη του Νέρωνα κ.α. Συνεχίζουμε με σύντομο πέρασμα από την πόλη της Νάπολης όπου βρίσκεται το καστέλ Νουόβο ,το θέατρο Σαν Κάρλο και τα βασιλικά ανάκτορα . Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Ρώμης . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Itenirary
3Ημερα: ΡΩΜΗ-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό και περιήγηση στην πόλη με την πληθώρα των αρχοντικών και μνημείων .θα δούμε το Κολοσσαίο ,την αψίδα του Θριάμβου ,τα φόρουμ του Αυγούστου ,του Καίσαρα και του Ιουστινιανού ,την πιάτσα Βενέτσια ,τον λόφο του Καπιτωλίου με τον ανδριάντα του Μάρκου Αυρήλιου ,το μέγαρο του Μουσολίνι και την βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Απόγευμα ελεύθερο .Όσοι το επιθυμείτε μπορείτε ατομικά να επισκεφτείτε τα μουσεία του Βατικανού όπου βρίσκονται μεταξύ άλλων οι αίθουσες των γλυπτών ,των χαλιών ,των παπύρων και των αυτοκρατόρων και τη διάσημη Καπέλα Σιστίνα με τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ και του Μιχαήλ Αγγέλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Itenirary
4Ημερα: ΣΙΕΝΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ(275χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για την Σιένα. Η Σιένα είναι η ωραιότερη μεσαιωνική πόλη της Ιταλίας .Στην καρδιά της βρίσκεται το Κάμπο ,η πιο εντυπωσιακή ιταλική πλατεία .Εκεί αναβιώνει κάθε χρόνο το Πάλιο , το έθιμο των περίφημων ιπποδρομιών της Σιένα .Το κτίριο που δεσπόζει στην πλατεία είναι το μεγαλειώδες Παλάτσο Πούμπλικο , ενώ πολύ κοντά βρίσκεται το Ντουόμο ένας από τους ομορφότερους γοτθικούς καθεδρικούς ναούς της Ιταλίας και το μουσείο με τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς του ναού. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Φλωρεντίας . Άφιξη και περιήγηση στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ιταλίας στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας, θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό , τον τρίτο μεγαλύτερο χριστιανικό ναό , τον τρούλο του Μπρουνελέσκι , το καμπαναριό του Τζιότο ,το βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη , το Πόντε Βέκιο ,την παλαιότερη και πιο διάσημη γέφυρα του ποταμού Άρνου που διασχίζει την Φλωρεντία . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Itenirary
5Ημερα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ(270 ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση για Βενετία .Μεταφορά στο λιμάνι από όπου ξεκινάνε τα ιδιωτικά καραβάκια τα οποία θα μας μεταφέρουν στο ιστορικό κέντρο της πόλης ,στην πλατεία του Αγίου Μάρκου .Θα θαυμάσουμε την εκκλησία και την πλατεία του Αγίου Μάρκου , το παλάτι των Δόγηδων , την γέφυρα των στεναγμών ,τον πύργο των καμπανών και του ωρολογίου.Προτείνουμε στον ελεύθερο χρόνο σας να δοκιμάσετε μια ρομαντική βόλτα με γόνδολα στα κανάλια της μοναδικής Βενετίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Itenirary
6Ημερα: ΒΕΝΕΤΙΑ –SAN MARINO – AΝΚΟΝΑ (400 ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση για το SAN MARINO. Αναχώρηση για Ανκόνα,επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. Διανυκτέρευση εν πλω.
Itenirary
7Ημερα: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ (220 ΧΛΜ)
Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και επιστροφή στην Αθήνα
από €595,00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ