από €185,00
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το Κρέμασμα της Γριάς Συκούς – Μεσσήνη

Αναχώρηση από: Athens, Greece
Not Rated
Διάρκεια εκδρομής

3 Ημέρες

Κατηγορία Εκδρομής

Απόκριες, Εκδρομές από Αθήνα

Περίοδος

Δεκέμβριος – Φεβρουάριος

Αναχωρήσεις

25/02/2023

Με μια ματιά

Αγία Θεοδώρα – Καλαμάτα – Μεθώνη -Πύλος 

Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4* .
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα (το ένα εορταστικό).
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.

Απαραίτητα έγγραφα

Ταυτότητα

Τοποθεσία εκδρομής

Δρομολόγιο

Itenirary
1Η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση 08:30 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΙΣΑΡΙ, για να φθάσουμε στην περιοχή της ΒΑΣΤΑΣ και να επισκεφθούμε την ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, το εκκλησάκι που στη σκέπη του έχουν φυτρώσει πανύψηλα δένδρα, ενώ από τα θεμέλια τρέχουν γάργαρα νερά. Γεύμα προαιρετικά και η διαδρομή συνεχίζεται για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 'Αφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Itenirary
2Η ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό μια όμορφη εκδρομή ξεκινά στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτος σταθμός η ΜΕΘΩΝΗ, η πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ και το θαυμάσιο ακρόπυργο και ακολουθεί η γραφική και γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟΣ. Κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντάς την από το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ», επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχο της πόλης και ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που οργανώνει ο τοπικός Δήμος. Δείπνο το βράδυ στην εορταστική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, διανυκτέρευση.
Itenirary
3Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και επίσκεψη στην κωμόπολη της ΜΕΣΣΗΝΗΣ, που ‘’φιλοξενεί’’ και το παραδοσιακό έθιμο, ‘’ Κρέμασμα της γριάς Συκούς’’ Αμέσως μετά επιστρέφουμε στην παραλία της Καλαμάτας, για να γευματίσουμε προαιρετικά και να γιορτάσουμε τα κούλουμα. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ μετά το μεσημέρι από τη γνωστή διαδρομή, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη νωρίς το βράδυ.
από €185,00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ