από €230,00
Κράτηση

Μήλος από Ηράκλειο

Created with Sketch. Heraklion Port Passenger Station, Leoforos Nearchou, Heraklion, Greece
Not Rated
Created with Sketch.

Διάρκεια

4 Μέρες

Created with Sketch.

Κατηγορία Εκδρομής

Προγραμματισμένες ημερομηνίες

Created with Sketch.

Μέγεθος Group

50 άτομα

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περίληψη

ΜΗΛΟΣ

ΜE MINOAN  LINES  ΑΠΟ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

4 ΗΜΕΡΕΣ / 3  ΝΥΚΤΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 30/07/2020 ,  13/08/2020 &  27/08/2020

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ:

 • Τα εισιτήρια του πλοίου ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε οικονομική θέση κατευθείαν από Ηράκλειο  με  πλοία  των ΜΙΝΩΪΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.
 • 3 διαν/σεις στο κεντρικό ξενοδοχείο LAGADA BEACH με πρωινό πάνω στη θάλασσα στον Αδάμαντα.
 • Οι μεταφορές από λιμάνι σε ξενοδοχείο & αντίστροφα,  με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν και με έμπειρο οδηγό.
 • Πούλμαν για την ολοήμερη εκδρομή σας.
 • Ξεναγός.
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ:

 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ:

 • ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 230€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ  ΜΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ LAGADA BEACH HOTEL AΔΑΜΑΝΤΑΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)
 • ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 250€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ LAGADA BEACH HOTEL AΔΑΜΑΝΤΑΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)
 • ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ 285€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ LAGADA BEACH HOTEL AΔΑΜΑΝΤΑΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)

***ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 4 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ & ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5-12 ΕΤΩΝ 145€ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:

 • 285€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ  ΜΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
 • 295€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
 • 320€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ DELUXE ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ή ΜΕ ΘΕΑ ΚΗΠΟ
 • ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +110€ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ

***ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 4 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ & ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5-12 ΕΤΩΝ 195€ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:

 • ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 265€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ  ΜΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ LAGADA BEACH HOTEL AΔΑΜΑΝΤΑΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)
 • ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 285€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ LAGADA BEACH HOTEL AΔΑΜΑΝΤΑΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)

***ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 4 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ & ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5-12 ΕΤΩΝ 180€ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ.

Περισσότερα

Δρομολόγιο

Itenirary
1η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ
Συνάντηση στο λιμάνι του Ηρακλείου νωρίς το πρωί , επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την Μήλο Άφιξη στην Μήλο το μεσημεράκι περίπου, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ και μια πρώτη γνωριμία με το νησί της Μήλου . Διανυκτέρευση.
Itenirary
2η μέρα : ΜΗΛΟΣ
Αναχώρηση για ξενάγηση με πούλμαν με πρώτο σταθμό στις Κατακόμβες, Πλάκα, όπου είναι η πρωτεύουσα της Μήλου και έδρα του δήμου Μήλου, ο οποίος περιλαμβάνει τη Μήλο και τις κοντινές βραχονησίδες. Ο σημερινός οικισμός δημιουργήθηκε από την εγκατάλειψη του προηγούμενου, της Ζεφυρίας ή Χώρας (γι’ αυτό το λόγο και η Πλάκα δεν αποκαλείται Χώρα).Η Πλάκα έχει έντονο παροδοσιακό χρώμα, με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, στενά πλακόστρωτα σοκάκια και μικρά παραδοσιακά μαγαζιά, εστιατόρια και καφετέριες. Η κυκλοφορία αυτοκινήτων απαγορεύεται μέσα στον οικοσμό . Θα δούμε το μουσείο και το Σαρακίνικο. Το Σαρακίνικο είναι ένα μοναδικό σε ομορφιά μέρος για να απολαύσετε τη θάλασσα και το κολύμπι. Το τοπίο μοιάζει με σεληνιακό καθώς απουσιάζει κάθε ίχνος βλάστησης και τα ηφαιστειογενή βράχια από τα οποία έχει σχηματιστεί έχουν λευκό χρώμα. Συνεχίζουμε για τη Σπηλιά Παπαφράγκα, ένα μοναδικό τοπίο που πολύ επισκέπτονται για να κολυμπήσουν στα νερά της περιοχής και να εξερευνήσουν τις σπηλιές. Στις σπηλιές της περιοχής έβρισκε καταφύγιο ο ομώνυμος πειρατής κατά τη περίοδο του Βυζαντίου. Η διείσδυση των νερών έχει λαξεύσει με μοναδικό τρόπο τους βράχους. τα Πολλώνια. Τα Πολλώνια ή Απολλωνία είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, στο βορειοανατολικό άκρο της Μήλου. Τα Πολλώνια είναι το δεύτερο λιμάνι της Μήλου μετά τον Αδάμαντα, ενώ πήραν το όνομά τους πιθανόν από το ναό του Απόλλωνα που υπήρχε στο Φάρο της Πελεκούδας Μπάνιο, φαγητό, ξεκούραση. (Διαν/ση).
Itenirary
3η μέρα : ΜΗΛΟΣ
Ελεύθερη μέρα και αναχώρηση για προαιρετική κρουαζιέρα εάν ο καιρός το επιτρέψει για το γύρο του νησιού με καραβάκι, μία μοναδική εμπειρία γιατί μόνο έτσι μπορεί κανείς να θαυμάσει τις πανέμορφες παραλίες που δεν έχουν οδικά πρόσβαση. Επίσκεψη στην Κίμωλο. Η Κίμωλος είναι νήσος του Αιγαίου. Ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων· βρίσκεται στο νοτιοδυτικό όριο των Κυκλάδων, κοντά στη Μήλο από την οποία και χωρίζεται από το στενό Αμώνι. ο νησί έδωσε το όνομά του στο λευκό πέτρωμα, τη γνωστή από τους μαυροπίνακες κιμωλία. Μικρότεροι οικισμοί που κατοικούνται κυρίως το καλοκαίρι είναι η Ψάθη, η Γούπα, το Ρέμα, του Καρά, τα Πράσα, η Αλυκή, και η Μπονάτσα. Απέναντι από το ναό της Οδηγήτριας υπάρχει το Αρχαιολογικό Μουσείο και μέσα στο Κάστρο το Λαογραφικό Μουσείο..Παραμονή για φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα. Διαν/ση.
Itenirary
4η μέρα : ΜΗΛΟΣ ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ )
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για να την αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Προτείνουμε ένα μπάνιο στις ωραίες παραλίες της Μήλου. Νωρίς το μεσημέρι θα συγκεντρωθούμε στο λιμάνι όπου θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι του Ηρακλείου.

Τοποθεσία εκδρομής

Created with Sketch. Heraklion Port Passenger Station, Leoforos Nearchou, Heraklion, Greece
Created with Sketch.
από €230,00

Inquiry

Οργανωμένη Εκδρομή από

Kleio Zotou

Μέλος από 2019

Το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox