Ανακαινισμένη (2019) αυτόνομη μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 180 τμ πάνω στο κύμα. Στο εσωτερικό (60τμ) περιέχει 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό, τζάκι και μπάνιο με μοντέρνα αισθητική. Στους εξωτερικούς χώρους (120τμ) συμπεριλαμβάνονται βεράντα-τραπεζαρία, BBQ, πέργκολα, κήπος, και υδρομασάζ Wellness & SPA.

Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για να νιώσει αυτονομία όλες τις εποχές του χρόνου. Το σπίτι βρίσκεται πάνω στη θάλασσα σε μια ειδυλλιακή παραλία γεμάτη από καφέ, ταβερνάκια και χώρους αναψυχής.

Εξαιρετική περίπτωση για οικογένειες και ζευγάρια. Τα παιδιά λατρεύουν την θάλασσα και την παραλία και συνήθως ανεβαίνουν στην κατοικία μόνο για φαγητό και ύπνο.Οι γονείς συνοδεύουν τα παιδιά τους στην παραλία και τα επιβλέπουν από την ξαπλώστρα ή από το σπίτι απολαμβάνοντας τον καφέ, το ποτό, την θέα, την ηρεμία.

Εξαιρετική περίπτωση επίσης για χειμερινούς κολυμβητές και για ρομαντικούς κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Λιγότερος κόσμος, απόλυτη ηρεμία, σύνδεση με την άγρια ομορφιά της χειμερινής θάλασσας ενώ το τζάκι ζεσταίνει τον χώρο σας.

Καλή διαμονή . . .

Lenico Seafront Villa

Ανακαινισμένη (2019) αυτόνομη μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 180 τμ πάνω στο κύμα. Στο εσωτερικό (60τμ) περιέχει 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό, τζάκι και μπάνιο με μοντέρνα αισθητική. Στους εξωτερικούς χώρους (120τμ) συμπεριλαμβάνονται βεράντα-τραπεζαρία, BBQ, πέργκολα, κήπος, και υδρομασάζ Wellness & SPA. Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για να νιώσει αυτονομία όλες τις […]

Read More